دکتر لئونارد پری ، استاد ترویج دانشگاه ورمونت شما ممکن است قارچ های شیاتاکه را در فروشگاه ها یا منوی رستوران ها دیده باشید ، زیرا محبوبیت بیشتری پیدا می کنند و این فقط قارچ های آشپزی نیستند. یک دلیل آن عطر و طعم ، گوشتی و کره ای تازه و دودی هنگام خشک شدن است. کالری کمی دارند اما دارای پروتئین ، ویتامین های گروه B ، ویتامین D ، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند. آنها ترکیبات فلاونوئیدی مفیدی را ارائه می دهند ، قابل مقایسه با پوست سیب (سالم ترین قسمت سیب).
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت