دکتر لئونارد پری ، استاد ترویج دانشگاه ورمونت شما ممکن است قارچ های شیاتاکه را در فروشگاه ها یا منوی رستوران ها دیده باشید ، زیرا محبوبیت بیشتری پیدا می کنند و این فقط قارچ های آشپزی نیستند. یک دلیل آن عطر و طعم ، گوشتی و کره ای تازه و دودی هنگام خشک شدن است. کالری کمی دارند اما دارای پروتئین ، ویتامین های گروه B ، ویتامین D ، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند. آنها ترکیبات فلاونوئیدی مفیدی را ارائه می دهند ، قابل مقایسه با پوست سیب (سالم ترین قسمت سیب).

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دروازبانی البرز رایانه آپشن خودرو | استریو آرام مشاوره سئو پيشرفته خرید آپارتمان در ترکیه Iran Sketch ساز و کار شعر،ادب، سیاست دانلود بازی Steven